Italiensk Pølseform

En oppskrift fra Opplysningskontoret for Kjøtt’s gratis
mini kokebok “Pølser”

Italiensk Pølseform

Det er en myte at ovnsretter er vanskeligere å lage enn andre retter. Faktum er jo at når du har unnagjort forarbeidet, så lager retten seg selv. Pølseretter har i tillegg den fordelen at de blir raskt ferdige. Som du forstår har du gode grunner til og prøve pølser på denne måten.


4 porsjoner

Ingredienser
500 g røkt kjøttpølse etter smak, i skiver
1 hakket løk
1 boks hermetiske tomater
1/2 squash i biter,
1 fedd hvitløk
1 dl revet ost
1/2 ts salt og 1/4 ts pepper
eventuelt også 1 ts rosmarin.

Fremgangsmåte

Bland tomater, løk, squash og hvitløk i formen. Legg på pølsene og fordel osten som på bildet. Stekes i ovn ca. 15 minutter ved 225 grader.

Server formen med kokt ris eller ovnsbakte potetbåter.

Advertisements