Italiensk Torrone

Italiensk Torrone

Blir 12-16 stykker

Ingredienser
100 g myk margarin
75 g kakaopulver
125 g malte mandler
1 egg
100 g sukker
2 ss vann
50 g semi-søt kjeks
25 g glaserte kirsebær, hakket
25 g valnøtter, hakket
Valnøtt halvdeler og 2 glaserte kirsebær å dekorere

Fremgangsmåte

[1] Bland margarin og kakao sammen til blandingen er myk.

[2] Tilsett malte mandler og egg, bland godt.

[3] Ha sukker og vann i en kjele og oppløs forsiktig.

[4] Hell på kakao blandingen og pisk godt.

[5] Bryt kjeksen i mandelstore biter og ha den i blandingen, sammen med kirsebær og valnøtter.

[6] Ha blandingen i en 20 cm rund form foret med bakepapir; glatt toppen med en kniv og la kaken stå og stivne i kjøleskapet eller på et kaldt sted.

[7] løsne rundt kanten med en kniv og vend kaken ut på et serveringsfat.

[8] Pynt med halve valnøtter og glaserte kirsebær og server umiddelbart, eller sett den tilbake i kjøleskapet til kaken skal serveres.

Advertisements