Blir 12-16 stykker
Ingredienser
100 g myk margarin
75 g kakaopulver
125 g malte mandler
1 egg
100 g sukker
2 ss vann
50 g semi-søt kjeks
25 g glaserte kirsebær, hakket
25 g valnøtter, hakket
Valnøtt halvdeler og 2 glaserte kirsebær å dekorere
Fremgangsmåte
[1] Bland margarin og kakao sammen til blandingen er myk.
[2] Tilsett malte mandler og egg, bland godt.
[3] Ha sukker og vann i en kjele og oppløs forsiktig.
[4] Hell på kakao blandingen og pisk godt.
[5] Bryt kjeksen i mandelstore biter og ha den i blandingen, sammen med kirsebær og valnøtter.
[6] Ha blandingen i en 20 cm rund form foret med bakepapir; glatt toppen med en kniv og la kaken stå og stivne i kjøleskapet eller på et kaldt sted.
[7] løsne rundt kanten med en kniv og vend kaken ut på et serveringsfat.
[8] Pynt med halve valnøtter og glaserte kirsebær og server umiddelbart, eller sett den tilbake i kjøleskapet til kaken skal serveres.