Jordbær- og Ostedessert

En dessertoppskrift funnet i en annonse for ANN PAGE syltetøy
trykt in magasinet LIFE 14 April 1961
Jordbær- og Ostedessert

Overlat til ANN PAGE syltetøy å garantere for
en feststemt smak!

Oppløs en 85 g pakke gelatin med sitronsmak i 2,4 dl vann. Avkjøl. Press 450 g cottage cheese gjennom en sikt og ned i en bolle; Tilsett 225 g kremost og gelatinen. Avkjøl til blandingen har stivnet litt. Fôr en 23 cm springform med 18 delte vaffelkjeks eller lignende, hold av 5 stk. Pisk 2,4 dl  kremfløte og brett den inn i den litt stivnede ostemassen. Hell halvparten av blandingen i formen, knus de sparte kjeksene grovt og strø de på blandingen. Spred 1,5 dl jordbærsyltetøy på toppen av kjeksene og dekk det igjen med resten av fyllet. Avkjøl i 3 timer. Ta av kanten på springformen og øs 1,5 dl jordbærsyltetøy på toppen av desserten.

8 til 12 porsjoner.