Jordbæriskrem

A dessert recipe found in “Borden’s Eagel Brand Book of Recipes”
published by Borden’s Condenced Milk Company in the 1930s

Jordbæriskrem

Jeg elsker iskrem, det er ingen måte å skjule det på, ingen måte å nekte det på. Jeg bryr meg ikke om om det er pistachio. krokan, jordbær eller en hvilken som helst annen type du kan komme på. Jeg elsker rett og slett iskrem – Ted

Ingredienser
2 små kurver jordbær
2,4 dl sukker
6 dl Vikingmelk eller lignende
6 dl vann
2 spiseskjeer mel
1/8 ts salt

Fremgangsmåte

[1] Knus jordbærene og dekk de med sukker, la stå i 1 time, mos og gni bærene gjennom en sil.

[2] Kok opp Vikingmelk, vann, mel og salt til du har en glatt og litt tykk blanding. Avkjøl og frys til en mos.

[3] Tilsett jordbærene og avslutt frysing.

Blir omtrent 2 liter iskrem.

Advertisements