Kaffepunch

kaffepunch_page_thumb[3]
0,5 l kaffe
6 spsk. sukker
0,5 l portvin
0,5 l rom
Desuden:
skal af 2 appelsiner
1/4 tsk. kanel

Portioner: 8-10

Varm kaffe, sukker, portvin og rom op i en gryde under stadig omrøring.Tag gryden fra varmen inden det koger.

Skyl appelsinerne grundigt og skræl dem ganske tyndt.

Fordel appelsinskallen i varme punchglas.

Hæld kaffepunchen over og drys med ganske lidt kane.

NB! Hvis man ikke kan lide en kaffepunch, der er så stærk som denne, kan man naturligvis komme mere kaffe i.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s