Kamskjell med Mango Salad

Kamskjell med Mango Salad

Disse saftige kamskjellene blir en herlig middagsselskapsforrett.

Ingredienser
400 g kamskjell (rundt 18)
1 ss olivenolje
3 ss extra virgin olivenolje
Skall og saften av 1 lime
1 ts fersk revet ingefær
2-3 ss fersk hakket koriander
100 g pose brønnkarse
2 store modne mango, skrelt,
med steinene fjernet og kuttet i skiver
6 vårløk i tynne skiver
2 ss ristede sesamfrø

Fremgangsmåte

[1] Varm en tung stekepanne. Ha kamskjellene i en bolle med olivenolje. Krydre og bland godt så kamskjellene blir dekket av oljen. Stek kamskjellene i 1 min på hver side.

[2] I mellomtiden lag lime og ingefær dressingen. Ha extra virgin olivenolje i en liten bolle og visp inn limeskall, limesaft og ingefær. Krydre, tilsett koriander og bland godt.

[3] Fordel brønnkarse, mangoskiver, vårløk og kamskjell på seks tallerkener. Drypp dressingen over og strø over sesamfrø før servering.

Advertisements