Kanelkake Med Kaffeglasur

232_Kanelkake med kaffeglasur_thumb[4]
Ingredienser:
Kakedeig:

125 g smeltet smør
400 g sukker
5 dl skummet kulturmelk
400 g hvetemel
4 ts kanel
2 ts Dr. Oetker Natron
Glasur og pynt:
50 g mykt smør
250 g melis
2 ts vaniljesukker
½ dl sterk kaffe
1 ss kakaopulver
½ dl vann

Tilberedning:
[1]
Sett stekovnen på 200° C.

[2] Pisk smør og sukker sammen i en bolle. Tilsett skummet kulturmelk og rør det sammen med siktet hvetemel, kanel og natron.

[3] Hell røren i en liten langpanne (20 x 30 cm) dekket med bakepair. Stek kaken midt i ovnen i 25- 30 minutter og avkjøl den på rist.

[4] Glasur og pynt: Pisk en glasur av smør, melis, vaniljesukker, kaffe, kakao og vann. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og pynt med stjernestrøssel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s