Kardinalpunch

kardinal punch_page_thumb[3]
Forarbejde: 20 minutter (uden trækketid)
Tilberedning: 10 minutter
Portioner: 8

3 appelsiner
reven skal af 1 appelsin
2 skiver ananas
1 knsp. kanel
2 spsk. sukker
1 fl. hvidvin (halvtør)
1 fl. rød bourgogne
Desuden:
frugt til pynt

Stil vinen i køleskabet.

Vask appelsinerne, skræl dem og skær dem i tynde skiver, der lægges i en punchebowle.

Skær ananasen i mindre stykker og læg dem i bowlen sammen med den revne appelsinskal, kanel, nelliker, sukker og halvdelen af hvidvinen.

Dæk bowlen til og lad det trække i køleskabet i et døgn.

Hæld drikken gjennem et kaffefilter og tilsæt resten av hvidvinen samt bourgognen

Rør  i punchen og server den kold. Eventuelt kan man komme en isblok i bowlen, hvis man ikke har haft tid at køle vinen.

Ved serveringen lægges nogle skiver frisk frugt (appelsin, æbler, pærer) i hvert glas, før punchen hældes over.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s