Karibisk Salattraktering

A salat oppskrift funnet i “Swappin’ Good Recipes Feat. Cottage Cheese” utgitt av American Dairy Association i 1970Karibisk Salat Traktering

Ingredienser

8 hummer haler, kokte

0,6 dl smør

0,6 dl sitronsaft

0,6 dl godt pakket, lysebrunt sukker (demerara)

1 fersk ananas

1,2 dl 50/50 melk og fløte

3 dl grønne druer, halverte og med stenene fjernet

2,4 dl cottage cheese

1,2 dl hakket selleri

1/2 ts salt

Salat

Grønne druer

Fremgangsmåte


[1] Fjern kjøttet fra hummerhalene. Kutt kjøttet i små biter og sett de til side. Dekk til og avkjøl.


[2]
Smelt smøret. Tilsett sitronsaft og brunt sukker. Varm opp til det koker. Fjern fra varmen. Tilsett hummerkjøttet og avkjøl.


[3]
Skrell ananasen, fjern kjernen og kutt fruktkjøttet i lange spisse trekanter. Brett forsiktig fløte og melkeblandingen inn i hummerblanding. Bland inn druer, cottage cheese, selleri og salt.


Serveringen:
Press forsiktig med hummerhaleskallene for å flate de ut. Sett 2 haleskall sammen på salat på serveringsfatet. Øs omtrent 3 dl av hummerkjøttblandingen inn i mellom og på toppen av haleskallene. Server med ananas trekanter og ekstra druer.

4 porsjoner