Kjøleskapskjekskake

Kjøleskapskjekskake

Ingredienser
225 g melkesjokolade
125 g smør
snaut 50 g Golden Sirup
50 g rosiner, bløtlagt over natten i et litt rom
50 g paranøtter grovhakket
50 g syltede kirsebær, grovhakket
225 g fordøyelses kjeks (Graham kjeks), knust
Garnering:
Syltede kirsebær
Hele paranøtter

Fremgangsmåte

[1] Ha sjokolade, smør og sirup i en bolle over en kjele med varmt vann.

[2] Når sjokoladen er smeltet, rør inn rosiner, nøtter og kirsebær.

[3] Tilsett kjeks og bland godt sammen.

[4] For en 450 g brødform med bakepapir. Press blandingen inn i formen.

[5] Avkjøl i minst 4 timer, fortrinnsvis over natten.

[6] Velt kaken ut an formen og dekorer med syltede kirsebær og paranøtter.