Klassisk Rekecocktail

Klassisk Rekecocktail

Denne alltid like populære forretten har ingen koking involvert, så den er rask og problemfri å forberede!

Ingredienser
450 g kokte kongereker
125 g isbergsalat, strimlet tynt
6 ss majones
3 ss tomatketchup
Finrevet skall av 1 sitron,
pluss sitronbåter til serveringen
Noen få dråper Tabasco, ettersmak
Noen få store klyper paprika, valgfritt
½ agurk

Fremgangsmåter

[1] Legg rekene ut på litt kjøkkenpapir og klapp de tørre. Ha de i en stor bolle og tilsett strimlet salat, majones, tomat ketchup, sitronskall, Tabasco og paprika, hvis du bruker dette. Rør til alt er godt blandet, og deretter juster krydder etter behov.

[2] Skjær agurk i skiver, så tynne som du klarer.

[3] Bruk agurkskivene til å fòre porsjonsglassene, deretter har du i rekeblanding. Pynt med litt sort pepper og et dryss av paprika, hvis du bruker dette. Server med sitronbåter og Melba toast eller brød.