Kokoskavringer

En bakeoppskrift funnet i “Good Luck Recipes”
utgitt av John F Jelke Co i 1916Kokoskavringer

Det er viktig her å huske at det amerikanere kaller biscuits (kjeks)
og rusks (kavringer) ikke nødvendigvis er harde og sprø slik vi
er vant til her i Norge – Ted

Ingredienser
3,5 dl skåldet melk
1 pakke gjær
1,2 dl lunkent vann
7 dl mel
7 spiseskjeer margarin
1,2 dl sukker
2 egg
Mel til knaingen
1,2 dl revet kokos

Fremgangsmåte

[1] Avkjøl melken til lunken, tilsett gjæren oppløst i lunkent vann og rør i melet.

[2] La deigen heve til den er svampaktig, tilsett deretter smeltet margarin, sukker, kokos, godt pisket egg og mel for å knaing.

[3] La deigen heve igjen til den er dobbel i størrelse, hell den ut på  en melket arbeidsflate, men ikke kna den. Kjevle deigen ut til 1,5 cm tykkelse og stikk ut runde emner og legg de på et ovnsbrett godt smurt med margarin.

[4] kavringene heve til der luftige og bak de i tolv minutter i en moderat ovn (se tabellen nedenfor).

[5] Når kavringene er kalde glaserer du de med vanlig melisglasur og drysser de med revet kokos mens glasuren ennå er fuktig.

Fahrenheit Celsius Gas Mark Terminology
275 F 140 C 1 Very Cool or Very Slow
300 F 150 C 2 Cool or Slow
325 F 165 C 3 Warm
350 F 177 C 4 Moderate
375 F 190 C 5 Moderate
400 F 200 C 6 Moderately Hot
425 F 220 C 7 Hot
450 F 230 C 8 Hot
475  F 245 C 9 Hot
500 F 260 C 10 Very Hot
Advertisements