Kokoskranser

En oppskrift på klassiske julekaker funnet på mills.no
Kokoskranser

Kokoskranser smaker som navnet tilsier kokos. De er formet som kranser, og skal tradisjonelt sett også ha noen riller på overflaten. For å oppnå dette bør de kjøres gjennom en kvern. Har du ikke kvern kan de rulles ut til pølser med tykkelse som en finger og så koble dem sammen til kranser. 1 porsjon i denne oppskriften gir ca. 40 kaker.

Ingredienser
250 g margarin
250 g hvetemel
250 g kokosmasse
250 g sukker
1 stk. egg

Slik gjør du

[1] Del Melange i terninger. Smuldre Melange og hvetemel til en kornet masse. Tilsett sukker og kokosmasse. Visp egget lett sammen og tilsett. Arbeid deigen raskt sammen. Blir deigen for fast, tilsett litt mer egg.

[2] Trill deigen til fingertykke lengder og form dem til kranser. Eller ha deigen i en sprøytepose med stjerne åpning og form kranser. Sett kransene på stekeplate dekket med bakepapir.

[3] Stek i stekeovn ved 200 C i ca. 10 minutter.

Advertisements