Kokt Oksekjøtt Med Krydret Urtesaus

kokt oksekjøtt med urtesaus_page_thumb[3]

Skjær kokt, kaldt kjøtt i pene skiver og server med følgende saus:

Rens og hakk en 1/2 løk. Bland med 1 ts klippet gressløk, 1 ts klippet persille 1 ts finhakket  karse. Dryss over 1/4 teskje av salt, og hvit pepper.

Bland sammen 4 ss yoghurt og 2 ss majones og ca. 1 ts sitronsaft. Bland så yoghurt-sausen med alle krydder og urtene. Pynt kjøttet med skiver av en syltet agurk og eggebåter av 1 hardkokt egg og hell litt av sausen over. Resten av sausen serveres i sausenebb.

dette smaker det godt med grovt rugbrød og øl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s