Koteletter på Stekt Rissalat

En spennende måte å servere koteletter på funnet på rema.noKoteletter på Stekt Rissalat

Middag med herlig magert utbytte? Da er det lite som kan matche svinekoteletten. Bruk sterk varme og ikke stek for lenge – slik får du en fin stekeskorpe, samtidig som du beholder både smak og saftighet i det magre kjøttet.

Klar på ca 40  minutter

Ingredienser
1/4 blomkål
1 rødløk
2 gulrøtter
2 dl middagsris
4 svinekoteletter
salt og pepper
solsikkeolje
1 fedd hvitløk
1 dl soyasaus
1 sitron

Fremgangsmåte

[1] Kok risen etter anvisning på pakken. Kutt blomkål i små buketter og rødløk og gulrot i skiver. Stek grønnsakene møre i en stekepanne. Vend inn den kokte risen og la alt få litt farge.

[2] Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem på sterk varme i en panne med olje 4-5 minutter på hver side. Knus hvitløksfeddet og ha det i pannen det siste minuttet kotelettene stekes. Kok ut pannen med soyasaus og smak til med presset sitron.

[3] Server kotelettene på rissalaten og hell sjyen over.