Kreolske Egg Posjert i Panne

En velkrydret frokostoppskrift funnet i “The Skillet Cook Book”
utgitt av Wesson Oil & Snowdrift Sales Co. i 1958

Kreolske Egg Posjert i Panne

For en frokost med litt futt i hvorfor ikke prøv disse eggene posjert i en krydret tomatsaus.

Ingredienser
1 liten løk, hakket
1 liten grønn paprika, i terninger
1 ss vegetabilsk olje
1 boks (230 g) tomatsaus
1 boks (115 g) sopp
1/8 teskje timian eller fransk estragon
Salt og pepper
4 egg

Fremgangsmåte

Fres løk og grønn pepper i olje over middels varme i omtrent 3 minutter. Bland tomatsaus, sopp med væske og krydder og ha det i stekepannen og varme opp til en lett småkoking. Legg i et rått egg om gangen. Legg på et lokk og kok over lav varme i ca 10 minutter eller til eggehvitene har stivnet. Server på ristede engelske muffins eller toast.

4 porsjoner