Kveldssnack Der Himmel Og Hav Møtes

950_fishpatties_thumb[2]

Himmel og hav møtes i disse utrolig saftige fiskekakene. Pass på at du ikke steker dem for lenge!

Ingredienser:
300 g skinn- og benfri fiskefilet (hyse, torsk, sei …)
100 g assorterte nøtter (ta hva du har i skapet!)
1 rødløk
1 ts salt
1 dl fløte
1 egg
2 ss smør
1 pære
2 ss hakket frisk gressløk

Fremgangsmåte
1_thumb[3]
Ha fisk, nøtter, rødløk, salt og egg i en food processor. Mix i ett miutt.

2_thumb[3]
Ha alt over i en bolle. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper.

3_thumb[3]
Stek store fine kaker i smør.

4_thumb[3]
Rett før de er ferdig stekt drysses grovhakket gressløk og pærer over.

5_thumb[3]
Spises nystekt rett fra panna!

Serveres med brød, sennep og iskald melk.

2 porsjoner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s