Kylling Suprême

En spennende kylling oppskrift funnet i “Fjærfe på Menyen”
Utgitt av Den Norske Bokklubben i 1984

Kylling Suprême

Ingredienser
4 kyllingbryst
salt og pepper
2 ss smør
2 skiver bacon, uten svor og hakket
1 1/2 dl hvitvin
125 g små sjampinjong, delt i to
kjørvel til garnering (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

[1] Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Smelt smør i en tykkbunnet gryte, tilsett bacon og fres det i 2-3 minutter. Legg det til side og stek kyllingbrystene 4-5 minutter på hver side.

[2] Tilsett vin og la det koke i 2-3 minutter så alkoholen fordamper. Tilsett soppen. Småkok retten under lokk over svak varme i 10-12 minutter.

[3] Anrett kjøttet på grønn båndspaghetti og garner med kjørvel om ønskes. Server med tomat-, løk- og bladsalat.

4 porsjoner

Advertisements