Lakseruller

lakseruller_page

Lakseruller kan serveres som forret med ristet brød eller med lune flütes og smør.

Her er et par forslag til fyld

[1] Pisk 1 1/4 dl piskefløde stiv. Bland den med 1 spsk. reven peberrod og 1/2 fintrevet æble. Fordel dette på 8 lakseskiver og rul dem sammen.

[2] Smør en skive laks med 1 spsk. remoulade. Læg herpå 3 aspargessnitter og rul derefter laksen sammen så aspargeshovederne stikker lidt ud.

[3] Tillav røræg af 3 æg, 2 spsk. mælk, salt og peber. Fordel rørægget på 8 skiver laks. Klip purløg over og rul skiverne sammen om ægget.

[4] Purer 2 hårdkogte æg i blenderen sammen med 1 tsk. sennep, 20 g smør og 2 spsk. fløde. Smag til med salt og peber. Fordel massen på 8 skiver laks. Rul dem sammen. Pynt med karse og citronskiver.