Lapper

842_lapper_thumb[2]

4 dl hvetemel
3 dl melk eller kefir
5 egg
1⁄2 dl sukker
3 ss smør
1⁄2 ts salt
1 ts bakepulver

[1] Smelt smøret og bland inn alle ingrediensene til en jevn røre i matprosessor.

[2] Let (helst) røren svelle i 15 minutter.

[3] Stek lappene i litt smør eller olje på takke eller i varm stekepanne. Snu dem når røren er stivnet på overflaten (etter ca. 1 minutt).

Spis lappene lune med syltetøy eller rørte bær.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s