Lefseruller

En oppskrift på julesnacks funnet på matprat.no
Lefseruller

Gode lefser med rødbetsalat og lammerull smaker kjempegodt som en liten julesnacks, som forrett til julematen eller som en del av et juletapasbord.

6 porsjoner

Ingredienser
6 skive lammerull
ca. 4 ss rødbetsalat *
2 stk lefse

SliSlik gjør du

Smør lefsene med rødbetsalat og legg på skiver av lammerull. Rull sammen og del lefserullen i skrå “kubber”.

* Rødbetsalat

Rødbetsalat er et godt tilbehør til posteier og pateer. Salaten smaker dessuten godt til rull, sylte og tunge, og ikke minst i lefseruller!

4 porsjoner

Ingredienser
1 glass syltede rødbeter ca. 500 g
2 stk grønt eple
1 stk sjalottløk
3 ss majones
3 ss kremfløte
1 ts karve
1⁄2 ts salt
1 ts sukker

Slik gjør du

[1] Hell av rødbetlaken. Kutt rødbete, eple og løk i små terninger og ha det i en bolle.

[2] Bland majones og fløte, og vend dette inn i rødbetblandingen. Ha i karve og smak til med salt og sukker.

Advertisements