Luftig Frukt Pai

fresh fruit pie_page

17,5 cm ferdigkjøpt eller hjemmebakt pai skall
2 dl knust ananas
1/2 dl cocktailbær juice
1 pkg. gelatin med sitronsmak
1 dl sukker
2 1/2 dl nedkjølt ufortynnet Vikingmelk *
1 ss sitronsaft
1/2 dl skivet maraschino kirsebær

* Avkjøl Vikingmelk i isbitbrett 15-20 minutter, eller til myke iskrystaller dannes rundt kanten av brettet.

Varm opp ananas og kirsebær juice til kokepunktet. Tilsett gelatin og rør til det er oppløst. Rør i sukker, Avkjøl i ca 30 minutter eller til blandingen topper seg litt når sluppet fra en skje. Pisk Vikingmelk og sitronsaft til det stivner. Hell på toppen av gelatin blandingen.

Visp sakte med roterende mixmaster eller lignende på lav hastighet. Fold inn kirsebær. Hell i kjølt paiskall. Avkjøl i flere timer til blandingen er fast.

Andre fruktsmak paier

I stedet for knust ananas, kirsebær juice og kirsebær, bruk 3 dl knust ananas, eple juice, eplemos, appelsinjuice, drue juice. sviske juice. aprikos nektar eller ananasjuice.

Advertisements