Mandarinris Med Krabber

mandarinris med krabber_page_thumb[2]
Forarbejde: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Personer: 4

3 dl (250 g) ris
2 spsk. Olie
4 1/2 dl bouillon
1 syltet agurk
1 æble
100 g syltet rødbede
50 g mandelsnitter
mandariner
salt
1 spsk. Karry
250 g krabbekød (fra dåse)
40 g smør/margarine

[1] Svits risene i olie i en gryde et par minutter.Hæld kogende bouillon ved og lad risene koge 12 minutter under låg. Tag gryden fra varmen og lad risene stå med låg på i nye 12 minutter.

[2] Skær den syltede agurk i småterninger. Skræl æblet, fjern kærnehuset og skær frugtkødet i terninger. Skær også den syltede rødbede i små terninger.

[3] Svits mandlerne et par minutter på en tør pande. Lad mandarinerne dryppe godt af. Bland det hele med risene og drys med salt og karry.

[4] Hæld det op i et ovnfast fad og stil det i en varm ovn (170°).

[5] Lad krabbekødet dryppe godt af og svits det et par minutter i smør på en pande.

[6] Drys krabbekødet over risene og server retten med mango chutney og en tomatsalat med yoghurtdressing.

Hertil kan serveres en tør hvidvin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s