Marcipanbrød med Baileys og Pistacie

En ny vri på en gammel klassiker funnet på soendag.dk
Marcipanbrød med Baileys og Pistacie

Det klassiske marcipanbrød tilsat Baileys og pistacie
– det er vist værd at prøve!

Det skal du bruge
100 g mørk chokolade
1 dl Baileys
1½ dl piskefløde
400 g rå marcipan
200 g pistaciemasse
200 g mørk chokolade
Pynt:
Pistacienødder
Evt. guldstøv eller lign.

Sådan gør du

[1] Kog chokolade, Baileys og fløde til kogepunktet, lad det blive tæt, tag det af varmen, og stil det køligt.

[2] Når det kan røres til en glat blank masse, er det klar.

[3] Rul marcipanen ud i et felt, ca. 15 x 30 cm. Smør pistaciemassen på og chokolade-cremen ovenpå.

[4] Rul sammen som en roulade. Skær rullen i to og dyp dem i smeltet chokolade og pynt med grofthakkede pistacienødder og evt. guldstøv.

Advertisements