Müslipannekaker med Bacon

Müslipannekaker med Bacon

Pannekaker til frokost blir ekstra godt med bacon. Kombinasjonen av søtt og salt er uslåelig.

Ingredienser
6 egg
100 g smeltet smør
7-8 dl melk
salt
5-6 dl mel (like mengder hvetemel,
sammalt hvete og müsli/havregryn)
150 g bacon
Sukker etter smak

Fremgangsmåte

[1] Smelt 100 g smør i en kasserolle.

[2] Ha egg, smeltet smør, sukker og melk i en bolle og bland med en visp.

[3] Ha i like mengder hvetemel, sammalt hvete og müsli/havregryn salt etter smak. La røren svelle i ca 30 minutter.

[4] Stek baconterningene ferdig og legg de i en skål klare til porsjonering.

[5] Ha i 1-2 ss blanding av bacon og baconfett i stekepanna før du har i røra.

[6] Server og nyt med ønskelig tilbehør som f.eks bær eller frukt eller det som ble igjen av baconterningene.

Tips: Ønsker du ekstra tykke pannekaker, øker du mengden mel noe.

Advertisements