Nemme Nougat-Marcipan Juletræer

Delikat dansk julegotteri funnet på madogbolig.dk
Nemme Nougat-Marcipan Juletræer

Fyld konfektfadet med de søde juletræer af nougat og marcipan overtrukket med chokolade. Nougat og marcipan må ikke mangle, når julekonfekten stilles på bordet. Her er de søde sager formet til søde juletræer, så de udover være en fryd for ganen også tilfredstiller øjet.

Det skal du bruge til nougat-marcipan juletræer ca. 20 stk
400 g marcipan
200 g  blød nougat
200 g  mørk chokolade, 55%

Sådan laver du nougat-marcipan juletræer

[1] Nougat anvendes kold direkte fra køleskab. Marcipan og nougat skæres med en osteskærer på blokkens lange led i lange skiver, som lægges skiftevis i lag – med marcipan øverst og underst.

[2] Marcipan/nougat blokken skæres ud i trekantede stykker, der ikke er for brede i bunden (så de får form som et trekantet juletræ.

[3] Juletræerne dyppes i smeltet og tempereret mørk chokolade, og pyntes evt. med kokos, inden chokoladen størkner.

Advertisements