New Bedford Flyndre Rulader

New Bedford Flyndre Rulader

Ingredienser
12 store flyndre fileter, ferske eller frosne
8 strimler bacon, i terninger
1 dl smeltet smør eller margarin
1,4 liter maisbrødsmuler
1/2 ts tørket kjørvel
1/2 ts tørket estragon
Varmt vann
Smør eller margarin

Fremgangsmåte

[1] Tin filetene hvis de er frosne. Stek bacon sprøtt; la det renne av på tørkepapir. Hell stekefettet fra steking ut av pannen; måle opp 1/2 dl og tilsett smeltet smør/margarin.

[2] Ha maisbrødsmuler, bacon, urter og det kombinerte fettet i en bolle og bland godt. Tilsett nok varmt vann for å gjøre blandingen så fuktig som ønsket. Plasser en spiseskje av blandingen på hver flyndre filet og rull de opp stramt.

[3] For en ildfast form med folie. Smør folien. Plasser ruladene i formen og strø sjenerøst med smør- eller margarinklatter over.

[4] Stekes ved 190° C i 25 minutter, eller til fisken lett kan deles i flak med en gaffel. Server med saus etter eget valg.

Blir 6 til 8 porsjoner. (Ruladene kan lett deles i to for å server en og en halv per person.)