Orientalsk Kalkunsuppe

En asiatisk inspirert suppeoppskrift funnet i
“The Quick & Eary  Armour Cookbook” utgitt av
the Benjamin Company i 1980

Orientalsk Kalkunsuppe

Ingredienser
1 300 g boks aspargesbiter,
avrent, spar væsken
2 410 g Bokser kyllingkraft eller
samme mengde hjemmelaget
1 70 g boks sjampinjong i skiver, avrent
1,2 dl grovhakkede løk
2 ss maisenna
2 ss vann
4,75dl hakket kokt kalkun
En dash pepper
3,5 dl strimlet salat

Fremgangsmåte

Bland den sparte aspargesvæsken, kyllingkraften, sopp og løk i stor gryte. La det småkoke under lokk i 7 minutter. Bland maisstivelsen med vann og rør det inn i kjøttkraftblandingen. Fortsett småkokingen mens du  rører av og til til det koker skikkelig. Rør i kalkunkjøttet, asparges og pepper; Kok til suppen er gjennomvarm. Legg 0,6 dl salat i hver suppebolle og hell suppe over salat.

6 porsjoner

Advertisements