Ostindisk Krabbesuppe

ostindisk krabbesuppe_page_thumb[3]
[1] La 6-8 tørkede kinesiske sopp ligge i bløt natten over og la dem renne godt av seg.

[2] Skjær 3-4 skiver svinekjeøtt (schnitzler) i tynne strimler og kok dem møre i 1-1 1/4 l sterk buljong sammen med soppen, 3 ss langkornet ris og 1 finhakket løk,

[3] Srnak suppen til med kinesisk soya, sitronsaft og en anelse kajennepepper eller sterk chilipasta, salt og pepper.

[4] Varm innholdet av 1 boks rensede krabbeklør i suppen like før servering. Serveres med tynne ristede loffskiver.

Friske sjampinjonger eller frisk skogsopp kan brukes i stedet for kinesisk sopp.

4 porsjoner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s