Ovnsbakt Torsk Masala

En velkryddret torskeoppskrift funnet i
“Torsk til Hverdag og Fest”
en gratis e-bok utgitt av Godfisk!
Ovnsbakt Torsk Masala

Torsk er perfekt til hverdagsretten der tiden er knapp, familien er sulten og du har behov for en sunn, rask og smaksrik middag.

Men torsk egner seg også godt som festmat. Sett torsk på bordet når familie eller venner samles til et godt måltid og det blir garantert god stemning. Med sitt faste, hvite fiskekjøtt og sin delikate smak, passer torsken ypperlig til nettopp hverdag og fest.

Ingredienser
700 g torskefilet uten skinn og bein
1 fedd hvitløk
1 ss frisk koriander
1 ts garam masala
1 ts chilipulver
¼ ts gurkemeie
½ ts salt
3 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
Tilbehør:
4 nanbrød
4 gulrøtter
4 tomater

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 180° C. Skjær torsken i serveringsstykker og tørk dem. Press hvitløken og finhakk koriander, og bland sammen med garam masala, chilipulver, gurkemeie og salt. Vend torskestykkene i krydderblandingen og ha alt i en smurt ildfast form. Bak i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Tilbehør

Varm nanbrød etter anvisning på pakken. Riv gulrøttene grovt og skjær tomatene i båter. Server torsk masala med nanbrød, revne gulrøtter og tomatbåter ved siden av.

Advertisements