Pabst-ett Frossen Ferskenpudding

En dessertoppskrift funnet i “Recipes the
Modern Pabst-ett Way” utgitt av
Pabst Corporation i 1931

Pabst-ett Frossen Ferskenpudding

Ingredienser
1 450 g boks fersken, kuttet i skiver

2,4 dl sukker
1/4 ts salt
1 ss smør
2,4 dl pisket krem
2 ss maisenna
0,6 dl vann
2,4 dl melk
1/2 pakke Pabst-ett * Standard

Fremgangsmåte

Åpne boksen og la ferskenskivene renne av seg. Ha væsken fra boksen i en kjele sammen med 2,4 dl sukker. la blandingen koke i ca 10 minutter; Tilsett ferskeskivene, salt og smør. La det småkoke i noen minutter. Oppløs maisennaen i vann, tilsett melk og rør inn i ferskenblandingen, Rør hele tiden til blandingen er tykk og glatt. Fjern fra varmen og tilsett Pabst-ett som er kuttet i småbiter. Rør forsiktig til osten er godt oppløst. Når blandingen er avkjølt heller du den i en dessertbolle. La puddingen stivne i 1 time. Spred pisket krem ​​på toppen og sett desserten tilbake i kjøleskapet til du er klar til å servere den.

* Pabst-ett var en ost som ble produsert av Pabst-bryggeriet under Forbudstiden. Etter forbudstiden ble avsluttet i 1933 solgte Pabst ostevirksomheten til Kraft som fortsatte å produsere Pabst-een-ost til minst i slutten av 1940-tallet. Hvis du vil prøve deg på denne oppskriften, bruk en annen ost etter smak smak som du tror kan gå bra sammen med resten av ingrediensene.