Paneret kyllingeschnitzel

En middag opskrift der findes i “Bogen om Kyllinger”
udgivet af Lademann i 1972

Paneret kyllingeschnitzel

Ingredienser
2-3 pk udbenet dybtrossent kyllingebryst
1-2 sammenpiskede æg eller æggehvide
ca. 1 dl rasp
3-4 spsk reven parmesanost/dansk grane
salt
paprika
ca. 100 g smør/margarine
1 citron
Tilbehør:
Båndnudler med spinat

Proces

Vend det optøede kyllingekød i sammenpiskede æg og rasp blandet med ost. salt og mild paprika. Steg schnitzlerne i rigeligt gyldent fedtstof, 4-5 min. på hver side.

Servering: Anret båndnudler med spinat i et dybt fad eller serveringspande. Læg schnitzlerne over nudlerne og garner med citronskiver. hvor skrællen er skåret af.

Tilbehør: Båndnudler med spinat: 1 pk båndnudler, 1 pk helbladet dybfrossen spinat, 25 g smør.

Kog båndnudlerne i rigeligt letsaltet vand som beskrevet på emballagen. Den let optøede spinat snittes i tynde skiver på tværs og koges sammen med nudlerne. Når de er møre hældes de til afdrypning. Hældes straks tilbage i gryden og varmes igennem med en lille klat smør.

Advertisements