Pannestekt Shrimp Royal

A sjømatoppskrift funnet i “The Skillet Cook Book”
utgitt av Wesson Oil & Snowdrift Sales Co i 1958

Pannestekt Shrimp Royal

Lekre rosa reker, fristende og pene pryder denne raske retten.

Ingredienser
4 ss olje
450 g reker, renset
1 boks (120 g) sopp, spar væsken
1/2 ts salt
1 liten grønn paprika, kuttet i tynne strimler
4 skiver toast
2 ts revet sitronskall
Sitronbåter

Fremgangsmåte

Varm opp oljen i stekepannen. Tilsett reker, sopp, salt og grønn paprika. Kok over middels varme i 10 minutter, rør noen ganger. Øs reker, sopp og pepper opp på toastskivene. Bland revet sitronskallet og soppvæsken (eller 0,6 dl vann) med oljen i pannen og varm blandingen opp. Hell blandingen over rekene på toastskivene og server disse med sitronbåter.

4 porsjoner.

Advertisements