Pølse med Karriepler

En rask og enkel pølserett funnet i “Mini Kokebok – Pølser” et gratis oppskrifthefte utgitt av Opplysningskontoret for Kjøtt
Pølse med Karriepler

Denne enkle retten som bygger på bare 5 ingredienser; pølser, cheddar, epler, purre og karri er laget i en fei og ser like deilig ut som den smaker.

4 porsioner

Til denne retten trenger du
500 g tykke middagspølser etter smak
100 g cheddar i skiver
2 epler
1 purre
1 ts karri
50 gram revet cheddar

Fremgangsmåte

[1] Kutt pølsene i skiver nesten helt igjennom og tre cheddarskivene ned i mellom pølseskivene.

[2] Kutt eplene i båter og purren i tynne skiver. Legg pølsene i en ildfast form, Legg eplebåtene ved siden av og fordel purre, karri, og revet cheddar over eplene.

[3] Stek retten i ovnen i ca. 15 minutter ved 225 grader.