Pølser i Pils

Pølser i Pils

Tilberedningstid: 25 min
4 porsjoner

Ingredienser
1 flaske pils
12  wienerpølser
1 sitron
1 bit ingefær
1/2 løk
1 laurbærblad
4 ts allehånde
vann
pølsebrød eller lompe
Godt tilbehør 1
1 løk hakket
4 ss rømme
2 ss grov sennep
Godt tilbehør 2
1 mango
1 lime
1 ss flytende honning
1/2 rød chili

Fremgangsmåte

[1] Ha pils, sitron, ingefær, løk og krydder i en kjele og kok i 5 minutter.

[2] Legg i pølser og dekk med vann. La pølsene trekke over lav varme til de er gjennomvarme.

[3] Server med brød eller lompe.

Godt tilbehør 1: Hakk og surr løken i litt smør til den er blank. Rør inn rømme og sennep, og avkjøl.

Godt tilbehør 2: Ha en moden mango, saften og revet skall fra en lime, honning og  hakket chili i en kjøkkenmaskin og kjør raskt sammen.

Tips: Husk at wienerpølser kun skal trekke og ikke koke.

Advertisements