Pløyerens Piknikloff

En piknikoppskrift funnet på tescorealfood.com
Pløyerens Piknikloff

Det er fortsatt høysesong for piknik her på den nordlige halvkule, så hvis været er behagelig er det ingen grunn til å sitte ned innendørs for å spise lunsj. Pakk lunsjen og finn deg et fint, fredelig sted. Husk vinteren er tilbake om bare noen få måneder – Ted

Ingredienser
En loff på ca 400 g
200 g moden cheddar, skåret i tykke skiver
7 ss søt pickles
5 tykke skiver skinke
1 eple, med kjernehuset fjernet og skåret i tynne skiver
Saften av ½ sitron
85 g pose brønnkarse

Fremgangsmåte

[1] Kutt loffen i to på langs og grav ut litt av midten av brødet men la det bli igjen en 1-2 cm kant ytterst.

[2] legg på et lag med cheddar i bunndelen av loffen og spred osten med pickles. Fortsett med skinkeskivene. Bland epleskivene med sitronsaften i en liten bolle for å forhindre at skivene blir brune og ordne epleskivene over skinkeskivene. Tilslutt legger du på brønnkarsen og legger overdelen av loffen på toppen.

[3] Pakk loffen inn i plastfolie slik at den blir presset litt sammen i noen timer eller over natten. Pakk den ut rett før servering og kutt den i 5 cm tykke skiver.