Polio con Rosmarino – Kylling Med Rosmarin

pollo con rosmarino_page

4 porsjoner
salt og pepper
2 ss olje
25 g (1 oz) smør
2-3 rosmarin sprigs
2-3 fedd hvitløk
8 ss tørr hvitvin eller kyllingbuljong/kraft

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm olje, smør, rosmarin og hvitløk i en stor kjele. Tilsett kyllingen og stek i 10 til 12 minutter til de er gyllen, snu en gang.

Tilsett vin eller kyllingbuljong/kraft og bringe til like under kokepunktet. Småkoke uten lokk i 20 til 30 minutter, til de er møre. Overfør kylling til et oppvarmet serveringsfat og holde varm.

Fjern rosmarin og hvitløk og skum av overflødig fett fra kjelen. Tilsett 2 til 4 spiseskjeer vann til saftene i kjelen og kok opp under omrøring å for å få med bunnfallet. Hell over kyllingen og server.

4 porsjoner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s