Pølsepai

En paioppskrift funnet i “Minikokebok – Pølser” et hefte
utgitt av Opplysningskontoret for Kjøtt

Pølsepai

Normenn er ville etter pølser av alle slag så at det finnes oppskrifter på pølsepai burde i grunnen ikke overraske noen – Ted

4 porsjoner

Til paideigen trenger du:
2 1/2 dl hvetemel
50 g smør
1 egg og 2 ss vann
Til fyllet trenger du:
4 tomater i skiver
1 liten pakke frossen broccoli
6-8 grillpølser delt som på bildet
3 egg
2 dl melk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 ts oregano

Fremgangsmåte

[1] Bland smør og mel i en bolle. Rør så inn egg og vann til en deig. La deigen stå kjølig.

[2] Fordel deigen i en paiform, og la deigen forsteke i 10 minutter ved 225 grader. Legg i pølser, tomater og broccoli. Visp sammen egg, melk og krydder og hell det over. Stekes i ovn i ca. 20 minutter ved 225 grader.