Pop-Overs

En bakeoppskrift funnet i ”Borden’s Evaporated Milk Book
of Recipes” utgitt en gang på tyvetallet

Pop-Overs

En pop-over er et lett, hult muffinslignende bolle eller rundstykke laget av røre som ligner Yorkshire pudding, vanligvis baket i muffinsformer eller spesielle pop-over former, som har rette sider i stedet for skrå.

Popovers kan serveres enten som en søt frokost toppet med frukt og pisket krem eller smør og syltetøy eller til ettermiddagsteen eller til kjøttretter til lunsj eller middag.

Ingredienser
3 egg
2,4 dl Vikingmelk el. lignende
4,8 dl mel
1/2 liten teskje salt
2,4 dl vann

Metode

Visp eggene i ti minutter og tilsett melk. Tilsett siktet mel og saltet gradvis. Visp til røren er helt glatt. Hell røren i  varme, godt smurte muffinsformer og bak i en hurtig ovn (190-205° C).

Advertisements