Prosecco Geléruter

En oppskrift på voksengotteri funnet på chatelaine.com
Prosecco Geléruter

Tilsett litt voksenfutt i disse deilige gelé rutene til påskekosen.

Ingredienser
3,5 dl Prosecco
1,2 dl Solbær konsentrat
4 stk 7 g pakker gelatinpulver

Fremgangmåte

[1] Bland prosecco og solbær konsentrat, for eksempel Lerum solbærsirup, i en liten kjele. Dryss gelatin på toppem og la stå i 5 min.

[2] Varm blandingen opp over middels til det koker. Rør og kok i 30 sek. Fjern fra varmen og la stå i 10 min. Skum av hvis nødvendig og og hell blandingen i en 12.5 x 22,5 cm form. Avkjøl til geleen har satt seg, ca en time. Blir ca 28 2,5 x 2,5 cm ruter.

Kjøkkentips: Prøv å røre inn små biter av revet sitrusskall eller et dryss av små timianblader i geléblandingen før den stivner for ekstra wow-faktor.

For mørkere og enda mer smakfullt gotteri, bytt ut Proseccoen med sherry eller portvin.