Rå Sitrusmarmelade

En oppskrift funnet i “Sylting og Dypfrysing” utgitt av
Hjemmets kokebokklubb i 1981Rå Sitrusmarmelade

 

Rå Sitrusmarmelade

Bruk sitrusfrukter med så tynt skall som mulig og lag ikke større porsjon enn at den spises opp i rimelig tid. Marmeladen oppbevares i kjøleskap.

Ingredienser
1 grapefrukt
1 sitron
5 appelsiner
sukker etter smak
konserveringsmiddel

Fremgangsmåte

[1] Vask sitrusfruktene godt. Del dem i fire og skjær av skalkene. Ta ut så mange stener som mulig.

[2] Mal frukten på kjøttkvern eller i hurtigmikser (av og på, inntil frukt- kjøtt og skall er blitt til mos).

[3] Rør inn sukker og konserveringsmiddel, følg bruksanvisningen på pakken.

[4] Ha marmeladen på rene glass og sett på lokk eller bind over.

Advertisements