Rekecocktail med Ananas

En frisk forrettoppskrift funnet i “Forretter“ utgitt av
Hjemmets Kokebokklubb i 1982

Rekecocktail med Ananas

4 porsjoner
Tilberedningstid: 10-15 min.
Trekketid: Ca. 1 time
Kan ikke fryses.

Ingredienser
Ca. 200 g rensede reker
2 faste tomater
8 fylte oliven
2 skiver hermetisk, usøtet ananas
Dressing:
2 ss olje
2 ss eddik
2 ss sitronsaft
1/4 ts salt
1 knivsodd pepper
2-3 ss finhakkede oliven
finstrimlet salat

Fremgangsmåte

[1] Vask tomatene og skjær dem i tynne biter. Del ananasen i biter og oliven i to. Bland alt lett i en bolle sammen med rensede reker.

[2] Rist sammen dressingen og hell den over salatingrediensene. La bollen stå kaldt i ca. 1 time.

[3] Legg finstrimlet salat i bunnen av porsjonsglass og fordel rekesalaten og dressingen over. Serveres kald.