Rens-og-Spis Reker Med Krydret Urtesmør

Rens-og-Spis Reker Med Krydret Urtesmør

Den beste amerikanske måten å nyte reker på som jeg har funnet til nå. Enkel, uten noe fiksfakseri og med krydret urtesmør for dypping.

2-4 porsjoner

Ingredienser
900 g ferske, urensede reker
16 ss. usaltet smør
1 ss. Worcestershire saus
1/2 ts. nykvernet sort pepper
1/4 ts. Cayennepepper
2 fedd hvitløk, finhakket
En kvist rosmarin
Skall og saft av en sitron

Fremgangsmåte

[1] Fyll en stor kjele med vann og la det koke. Kok rekene til de er blitt rosa, 5-7 minutter. La de renne av seg og ha rekene på et serveringsfat; Dekk med plastfolie og sett til side.

[2] Kombiner resten av ingrediensene i en 15 cm stekepanne over middels lav, varm opp til hvitløken er myk, 6-8 minutter Kast rosmarinen og hell urtesmøret i individuelle serveringsformer for dypping.