Ristede Pølsestaver

ristede polsestaver_page

Ingredienser
750 g kokt medisterpølse
2 ts rosenpaprika
1 ts hvetemel
1 ts hvit pepper
1 dl 50/50 fløte og melk
1/2 ts cayennepepper
1/2 ts hvitløk
2 ss Cottage Cheese
1 beger yoghurt
2 ts sellerisalt
1 ts kjøttekstrakt
1/2 ts farin
100 g smør eller margarin

Fremgangsmåte

[1] Skjær pølsene i fingertykke staver. Alle ingredienser fra og med paprika til og med hvitløk blandes, vend pølsebitene i marinaden og la dem ligge en stund i blandingen.

[2] Pisk godt opp Cottage Cheese, yoghurt, sellerisalt, kjøttekstrakt og sukker, avkjøl ca 2 timer. Brun smør og fres pølsebitene, med marinaden på, raskt i pannen, så de blir gylne på alle sider.

[3] Hver og en dypper sin varme pølsebit i den kalde sausen ved bordet.

Forslag til drikke: Øl