Røkt Laks med Kremet Urtepesto

En delikat røkelaksoppskrift funnet på kiwi.no
Røkt Laks med Kremet Urtepesto

Denne delikatessen blir fort en favoritt på buffetbordet. Hvis dere ikke orker å spise alt, er den nesten bedre dagen etter!

Ingredienser
1 side røkt laks
Kremet urtepesto:
0,5 dl olivenolje
1 fedd Hvitløk
0,5 dl seterrømme
1 potte gressløk
0,5 potte dill
0,5 potte bladpersille
1 dl Valnøtter
saften av 1/2 sitron
Salt
Pepper

Slik gjør du

[1] Skjær laksen i skiver og legg dem på et fat.

[2] Bland urter, hvitløk, olje og rømme, og miks grovt med en stavmikser. Tilsett valnøtter og sitronsaft smak til med salt og pepper. Miks grovt igjen. Valnøttene skal være i små biter. Server ved siden av laksen. Ønsker du en mer mettende rett, kan du også servere kokte poteter til.