Rosa Pikniklimonade

En sprudlende lemonade perfect for en piknik funnet på BBC food
Rosa Pikniklimonade

Denne limonaden passer perfekt til kyllingklubbene
i det forrige innlegget.

Ingredienser
En håndfull isbiter
1 l nøytralt mineralvann
Noen sitronskiver, til garneringen
Til sirupen:
200 g demerara (uraffinert rørsukker)
2 dl vann
450 g bringebær
saften av 3 sitroner
En håndfull mynteblader, til garneringen

Fremgangsmåte

[1] Forbered sirupen ved å ha bringebær, sukker, vann og sitronsaft i en stor gryte. Kok opp over en moderat varme og kok i 2-3 minutter. Fjern fra platen og la blandingen kjøle seg litt før du presser den gjennom en sikt og samler sirupen under den i en bolle.

[2] La sirupen avkjøles til romtemperatur, og hell den i et glass med lokk og ha den i kjøleskapet til den er klar til bruk. Når du er klar til servering, hell 35 ml av sirupen i bunnen av hvert glass og topp med mineralvann og is. Rør godt og garnér med mynteblader og et sitronskive på kanten av glasset.

Advertisements