Roulade eller Benløse Fugler

Ruladen or Mock Birds_page_thumb[2]

Ingredienser
En rundbiff kuttet i 1 cm tykke skiver
0,6 dl hvetemel
1 ts salt
baconskiver
løkskiver
laurbærblad
suppekraft

Fremgangsmåte

[1] Skjær kjøttet i stykker på størrelse med en hånd, en for hver porsjon.

[2] Sikt melet med salt og dypp kjøttstykkene i det.

[3] Plasser to skiver bacon, to skiver løk og en liten bit av laurbærblad på hvert stykke kjøtt.

[4] Rull kjøttstykkene opp, brette inn kantene og knyt opp kjøttrullen med en bomullshyssing.

[5] Dypp i rullene i melet og stek i godt smør til de er dyp brune.

[6] Dekk kjøttrullene med kokende kraft, dekk gryten med et lokk og kok til kjøttet er mørt, minst en time.

[7] Fjern hyssingen før servering