Salat Barbados

salat barbados_page

4 porsjoner
Tilberedningstid: l alt ca. 15 min.
Kan ikke fryses.

Ingredienser
Ca. 250 g kokt hønsekjøtt
3 små tomater
1/4 slangeagurk
I 00 g sjampinjonger
2 .skiver ananas, friske eller usøtede hermetiske
noen salatblader
Salatsaus:
100 g majones
2-3 ss sitronsaft
1 ss tomatpuré
1/2 ts karri. salt, pepper
1/2 ts støtt ingefær
1-2 ts paprikapulver

Fremgangsmåte

[1] Skjær hønsekjøtt uten skinn og ben i tynne. små skiver. Vask tomatene. skjær dem i båter og klem ut kjernene. Vask agurken og skjær den i tynne strimler. Dryss litt salt på tomater og agurk.

[2] Rens de friske sjampinjongene. skjær dem i skiver og drypp dem med sitronsaft. Skjær ananasen i biter. Bland alt forsiktig.

[3] Skyll salatbladene, legg dem på kuvertasjetter og anrett salaten over. Rør sammen salatsausen og legg litt på hver porsjon.

Serveres nylaget med ristet loff.

Advertisements