Sjokolade Marengs

chocolate meringues_page_thumb[2]

Blir 6-8

Ingredienser
3 eggehviter
75 g sukker
75 g melis, siktet
25 g usøtet kakaopulver , siktet
Fyll:
150 ml kremfløte
1 ss mykt brunt sukker
2 ts usøtet kakaopulver

Ovnstemperatur 110° C

Fremgangsmåte

[1] Pisk eggehvitene til de danner stive topper. Gradvis visp inn sukkeret, litt om gangen.

[2] Visp inn melis.

[3] Fold i kakaopulver.

[4] Ha blandingen i en sprøytepose med en stor stjerne dyse. dekk et stekebrett med non-stick (vokset) papir.

[5] Sprøyt blandingen på stekebrettet i spiraler.

[6] Stekes i ovnen i 2-3 timer eller til marengsene er tørre. Avkjøles på rist.

[7] Pisk fløten til stiv. Rør inn sukker og kakao. Sett marengsene sammen, to og to med sjokolade krem i mellom.

Advertisements