Sjokolade Og Mintkarameller

111_sjokolade- og myntekarameller_thumb[3]
Ingredienser
1/2 dl sukker
1 1/2 dl lys sirup
3 dl kremfløte
2 spseskjeer kakao
8 After Eight peppermyntesjokolader
1/4 teskje eddik

Blir ca 35

Bland sukker, sirup, fløte og kakao i en kasserolle, og kok i 20 minutter. Tilsett sjokoladene og eddiken, og rør om. Kok i ytterligere 5 minutter. Ta en kuleprøve, og sjekk at konsistensen er passelig karamellseig, eller bruk termometer (120 –125° C). Kok ellers i noen ekstra minutter til konsistensen blir riktig. Hell i en lett oljet form, ca. 6 x 8 inches / 15 x 20 cm. Avkjøles. Kuttes i biter som pakkes i cellofan eller vokset papir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s